23%* sleva na Crocs™ a Jibbitz™ se slevovým kódem: CROCTOBER2024
*Nabídka platí do 27 10 2024. Sleva se vztahuje na nezlevněné zboží.
Nějaké otázky?+420228880486

Zahajte novou sezónu!

Zahajte novou sezónu

Škola a školka už pro mnohé klepe na dveře, je také čas na nové boty? Reima pohodlné, nepromokavé tenisky jsou ideální na celodenní hraní, ať už svítí slunce, nebo prší. A s Reima vložkami Happy Fit je kontrola velikosti mezi sezónami hračka!

Jako na barefoot a voděodolné - Loikkii

Připravte se aktivity v dešti s barefoot botami Loikkii! Díky voděodolné membráně udrží tyto boty prsty v suchu, zatímco zvýšený okraj podrážky dodává další ochranu před vodou a odolnost.

Díky široké špičce umožňující rovný růst prstů a pružná tenká podrážka (6,5 mm) umožní dětem cítit zem pod sebou a s každým krokem posilovat své kosti a svaly.

Nechte své kroky volně plynout

Obuv Kiritin je ideálním párem pro aktivní děti. Konstrukce podrážky jim dodává valivý došlap, díky němuž se chůze a běhání zdají být snadnější.

Čekají vás deštivé dny? Žádný problém, jsou také voděodolné.

Udržujte ty malé prstíky spokojené a v suchu

Barefoot boty Hyppii jsou nové oblíbené kopačky pro nejmenší, aby zažívaly dobrodružství v pohodlí! Tyto boty jsou ideální na výlety v přechodném období a díky nepromokavé membráně udržují nožky v suchu. Snadno se nazouvají a vyzouvají a široká podrážka poskytuje prstům dostatek prostoru pro pohyb.

Přečtěte si také